Hittade ett gott och nyttigare recept på äppelpaj. Bra för oss som är torsk på paj och go saker :-)
Den klassiska äppelpajen här med ett nyttigare recept. Proteinet i fyllningen gör dessutom att du håller dig mätt längre.
Pajdeg till två pajer | Näringsinnehåll | ||||||||
2 dl mandelmjöl 1 msk kokosmjöl 100g kesella 1% 20g smält smör 2 tsk stevia 1/3 tsk örtsalt |
|
Gör så här:
Blanda alla ingredienser ordentligt och ställ in degen i kylen i en timme.
Sätt ugnen på 180C.
Dela upp pajdegen i två lika stora bitar, ca 106g var, spreja en form med diametern 12 cm med oljespray. Pressa ut degen jämt i formen och upp på kanterna.
Placera formen i ugnen i ca 20 minuter, ta sedan ut den och låt svalna.
Äpple och kanelkräm | Näringsinnehåll per paj | ||||||||
100g kesella 1% 100g äpple 20g vaniljprotein 3 tsk gelatinpulvermix 2 tsk stevia 1/2 tsk kanel 1 dl vatten |
|
Gör så här:
Blanda alla ingredienser ordentligt med en stavmixer och fördela fyllningen i båda pajformarna. Ställ in pajen i kylen och låt den vila en stund innan den serveras.
"Källa svenskkosttillskott.se"
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar